* Pakolliset kentät

See labels

See cup

210 €

157,50 €

Turvallinen maksu

Ilmainen toimitus yli 100 €

Seuraa tilaustasi

Toimitus 5-7 päivässä

We Are Knitters Remix lanka on yksi tuoreimmista uutuuksistamme. Ja mikä parasta, se on 100% orgaanista!

Tämä lanka on täydellinen sekoitus: 50% villaa ja 50% puuvillaa. Molemmat materiaalit ovat tietenkin orgaanisia ja GOTS sertifioituja. Tämä Remix lanka tulee 100gr / 3.5 oz kerissä.

Villan ja puuvillan yhdistäminen antaa Remix langalle uskomattoman efektin, jonka huomaa jo ensisilmäyksellä. Tämän lisäksi, villa yhdistettynä puuvillaan tekee langasta entistäkin kestävämmän. Tämä uskomattoman pehmeä lanka soveltuu käytettäväksi koko vuoden ympäri.

Paino: DK

Mallitilkku:
Sileäneule:
18 silmukkaa = 10 cm / 4 in
23 kerrosta = 10 cm / 4 in

Suosittelemme neulomista koon 5mm tai suuremmilla puikoilla. Lankakerät painavat 100gr / 3.5oz ja kerässä on 250m / 273 yds lankaa. Käsinpesu, vaakatasossa kuivatus -> muiden materiaalien tavoin.

MEIDÄN VILLA-, PUUVILLA- JA BABY ALPACA -LANKAMME ON TEHTY 100% LUONNONKUIDUISTA. NIISSÄ EI SIIS OLE GRAMMAAKAAN AKRYYLIÄ. (LUE LISÄÄ TUOTTEISTAMME)

JOS ET OLE TYYTYVÄINEN OSTOKSEESI, SINULLA ON 14 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS SIITÄ HETKESTÄ, KUN PAKETTISI SAAPUI SINULLE. MAKSUN PALAUTUS KÄSITELLÄÄN HETI, KUN PALAUTETUT TUOTTEET OVAT SAAPUNEET VARASTOLLEMME. (LUE LISÄÄ)

WAK-TIIMI ON AINA VALMIINA VASTAAMAAN KAIKKIIN MAHDOLLISIIN KYSYMYKSIIN JA HUOLIIN, MITÄ SINULLA VAIN VOI OLLA. OTA SIIS YHTEYTTÄ MEIHIN ASIAKASTUEN KAUTTA.

ME OLEMME KANSAINVÄLISIÄ! VOIMME AUTTAA SINUA SEURAAVILLA KIELILLÄ: ESPANJA, ENGLANTI, RANSKA, SAKSA.

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille

Pakettisi saapuu 5-7 arkipäivän kuluttua, kun tilaat tänään.

Miten arvioisit tämän tuotteen? *