5 x 100% Petite Wool-villa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

* Pakolliset kentät

See cup

60 €

51 €

Turvallinen maksu

Ilmainen toimitus yli 100 €

Seuraa tilaustasi

Toimitus 5-7 päivässä

Poikkeuksellisen laadukkaat, 100% villan lankakerät. Se on erittäin pehmeää ja helppoa neuloa. Sen erikoiskehräyksen ansiosta samasta kerästä saa erilaisia paksuuksia. Voit neuloa uniikkeja kappaleita.

Paketti sisältää:
5 x 100% Petite Wool-villa.

+/-100 gr. per +/-130 m joka kerässä. Paino: Worsted / Aran

Neuletiheys:
Sileä neule
10 cm = 12 silmukkaa
10 cm = 16 kerrosta

Virkkaustiheys:
Kiinteä silmukka
10 cm = 12 silmukkaa
10 cm = 14 kerrosta

Neulo 8 mm tai niistä isommilla puikoilla.


Mitä voin neuloa +/-100gr The Petite Wool-kerästä?
We Are Knitters-kerät on isompia kuin yleensä. Voit neuloa monenlaisia projekteja, kuten myssyn, lapasparin, villahupun...


Lankamme värjätään pienissä erissä. Tämän ansiosta väreissä saattaa olla pieniä eroavaisuuksia erästä riippuen. Ellet ole varma siitä, paljonko lankaa tarvitset projektiisi, suosittelemme että lisäät vielä 1 tai 2 kerää mukaan, jotta koko projektisi sävy säilyy yhtenäisenä
Jokaisesta erikoisesta langan väristä (kofetti, käsinmaalattu tai solmuvärjätty) lisätään automaattisesti lopulliseen hintaan Näet tämän lisäyksen automaattisesti kun valitset jonkin kyseisistä lanka väreistä.

MEIDÄN VILLA-, PUUVILLA- JA BABY ALPACA -LANKAMME ON TEHTY 100% LUONNONKUIDUISTA. NIISSÄ EI SIIS OLE GRAMMAAKAAN AKRYYLIÄ. (LUE LISÄÄ TUOTTEISTAMME)

JOS ET OLE TYYTYVÄINEN OSTOKSEESI, SINULLA ON 14 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS SIITÄ HETKESTÄ, KUN PAKETTISI SAAPUI SINULLE. MAKSUN PALAUTUS KÄSITELLÄÄN HETI, KUN PALAUTETUT TUOTTEET OVAT SAAPUNEET VARASTOLLEMME. (LUE LISÄÄ)

WAK-TIIMI ON AINA VALMIINA VASTAAMAAN KAIKKIIN MAHDOLLISIIN KYSYMYKSIIN JA HUOLIIN, MITÄ SINULLA VAIN VOI OLLA. OTA SIIS YHTEYTTÄ MEIHIN ASIAKASTUEN KAUTTA.

ME OLEMME KANSAINVÄLISIÄ! VOIMME AUTTAA SINUA SEURAAVILLA KIELILLÄ: ESPANJA, ENGLANTI, RANSKA, SAKSA.

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille

Pakettisi saapuu 5-7 arkipäivän kuluttua, kun tilaat tänään.

Miten arvioisit tämän tuotteen? *