Neulontapuikot 15MM Neon Pink

19 €
Limited edition

We Are Knitters brings back colored WAK needles for a very short time. Get one of these limited WAK colored needles NOW and give a more personal touch to your projects. You can choose between three colors: Aquamarine, Neon Pink and Neon Yellow.

Remember that the WAK needles are a 100% of beech wood and coated with a natural varnish. Our needles are ergonomically designed for a more comfortable and pleasant experience. Attractive and easy to use, these needles will quickly become your favorites!

VÅRA 15MM STICKOR REKOMMENDERAR VI ATT STICKA MED VÅRT CHUNKY WOOL.

15 mm in diameter
30,5 cm of usable length
Neon Pink
Natural varnish

MEIDÄN VILLA-, PUUVILLA- JA BABY ALPACA -LANKAMME ON TEHTY 100% LUONNONKUIDUISTA. NIISSÄ EI SIIS OLE GRAMMAAKAAN AKRYYLIÄ. (LUE LISÄÄ TUOTTEISTAMME)

JOS ET OLE TYYTYVÄINEN OSTOKSEESI, SINULLA ON 14 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS SIITÄ HETKESTÄ, KUN PAKETTISI SAAPUI SINULLE. MAKSUN PALAUTUS KÄSITELLÄÄN HETI, KUN PALAUTETUT TUOTTEET OVAT SAAPUNEET VARASTOLLEMME. (LUE LISÄÄ)

WAK-TIIMI ON AINA VALMIINA VASTAAMAAN KAIKKIIN MAHDOLLISIIN KYSYMYKSIIN JA HUOLIIN, MITÄ SINULLA VAIN VOI OLLA. OTA SIIS YHTEYTTÄ MEIHIN ASIAKASTUEN KAUTTA.

ME OLEMME KANSAINVÄLISIÄ! VOIMME AUTTAA SINUA SEURAAVILLA KIELILLÄ: ESPANJA, ENGLANTI, RANSKA, SAKSA.

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille

Pakettisi saapuu 5-7 arkipäivän kuluttua, kun tilaat tänään.