The Meripaca Akvamariini

Lankakerä - 100gr
  • Skein Knitting The Meripaca Aquamarine 1
  • Skein Knitting The Meripaca Aquamarine 4

Valitse väri

20 €

Turvallinen maksu

Ilmainen toimitus yli 100 €

Seuraa tilaustasi

Toimitus 5-7 päivässä

Meripaca-villa

Meripaca-villamme on sekoitus Merino Wool-merinovillaa ja Baby Alpaca-villaa. Se on yksi eksklusiivisimmista villoista, sen uskomattomien ominaisuuksien ansiosta:
Baby Alpaca-villa on yksi maailman arvokkaimmista villoista. Sen kuidut ovat äärettömän laadukkaat.

Merino on hyvin kevyt ja pehmeä villa. Vaikka se on erittäin hienoa villaa, merino pitää sinut aina lämpimänä. Kun se on neulottu, kuitujen uniikin laadun ja paremman eristyksen ansiosta voit säilyttää täydellisen kehon lämpötilan.

Nauti eksklusiivisista väreistä seuraavassa projektissasi ja katso kun ideasi kasvaa käsissäsi.

80% superwash-merinovilla superwash
20% Baby alpaca-villa
100gr aja 143m per kerä. Paino: Worsted / Aran
Sopii 5mm puikoille


Neuletiheys:
Sileä neule
10 cm = 18 silmukkaa
10 cm = 23 kerrosta

Virkkaustiheys:
Kiinteä silmukka
10 cm = 18 silmukkaa
10 cm = 23 kerrosta

Lankamme värjätään pienissä erissä. Tämän ansiosta väreissä saattaa olla pieniä eroavaisuuksia erästä riippuen. Ellet ole varma siitä, paljonko lankaa tarvitset projektiisi, suosittelemme että lisäät vielä 1 tai 2 kerää mukaan, jotta koko projektisi sävy säilyy yhtenäisenä.

Yritämme parhaamme mukaan täsmällisyyteen väriemme suhteen. Emme kuitenkaan voi taata, että kuvien värit näkyvät samalla tavalla jokaisella laitteella. Otathan siis huomioon, että väreissä voi esiintyä pieniä vaihteluita laitteen näytöstä riippuen.

MEIDÄN VILLA-, PUUVILLA- JA BABY ALPACA -LANKAMME ON TEHTY 100% LUONNONKUIDUISTA. NIISSÄ EI SIIS OLE GRAMMAAKAAN AKRYYLIÄ. (LUE LISÄÄ TUOTTEISTAMME)

JOS ET OLE TYYTYVÄINEN OSTOKSEESI, SINULLA ON 14 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS SIITÄ HETKESTÄ, KUN PAKETTISI SAAPUI SINULLE. MAKSUN PALAUTUS KÄSITELLÄÄN HETI, KUN PALAUTETUT TUOTTEET OVAT SAAPUNEET VARASTOLLEMME. (LUE LISÄÄ)

WAK-TIIMI ON AINA VALMIINA VASTAAMAAN KAIKKIIN MAHDOLLISIIN KYSYMYKSIIN JA HUOLIIN, MITÄ SINULLA VAIN VOI OLLA. OTA SIIS YHTEYTTÄ MEIHIN ASIAKASTUEN KAUTTA.

ME OLEMME KANSAINVÄLISIÄ! VOIMME AUTTAA SINUA SEURAAVILLA KIELILLÄ: ESPANJA, ENGLANTI, RANSKA, SAKSA.

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille

Pakettisi saapuu 5-7 arkipäivän kuluttua, kun tilaat tänään.