Meriwool 100% Merino Wool Superwash Luonnollinen

Lankakerä - 100gr

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Valitse väri

See needles

17 €

Turvallinen maksu

Ilmainen toimitus yli 100 €

Seuraa tilaustasi

Toimitus 5-7 päivässä

Merinovilla tunnetaan yhtenä parhaista ja kaikkein eksklusiivisista villoista sen uskomattomien ominaisuuksien ansiosta, erityisesti sen keveydestä ja pehmeydestä. Se on kuin toinen iho!

VAIKKA SE ONKIN HIENOA VILLAA, MERINO PITÄÄ SINUT TÄYSIN LÄMPIMÄNÄ NEULONNAN JÄLKEEN. KUIDUT OVAT UNIIKKIA LAATUA, JOIDEN AVULLA SÄILYTÄT PARHAAN MAHDOLLISEN KEHON LÄMPÖTILAN PAREMMAN ERISTYKSEN ANSIOSTA.

Mikä tekee tästä kuidusta niin erinomaisen on sen konepestävyys. Jotta saat parhaan pesutuloksen ja takaat vaatekappaleesi pitkän keston, käytä herkille vaatteille tarkoitettua pesuohjelmaa ja luonnonmukaista pesuainetta; kuivaa vaakatasossa.

Nauti eksklusiivisista väreistä seuraavassa projektissasi ja katso kun ideasi kasvaa käsissäsi.

Neuletiheys:
Sileä neule
10 cm = 16 silmukkaa
10 cm = 22 kerrosta

Virkkaustiheys:
Kiinteä silmukka
10 cm = 11 silmukkaa
10 cm = 13 kerrosta


100% Meriwool-villakerät.
100gr. ja 136m. per kerä.
Sopii 5mm puikoille.


Yritämme parhaamme mukaan täsmällisyyteen väriemme suhteen. Emme kuitenkaan voi taata, että kuvien värit näkyvät samalla tavalla jokaisella laitteella. Otathan siis huomioon, että väreissä voi esiintyä pieniä vaihteluita laitteen näytöstä riippuen.

Villamme värjätään pienissä erissä. Tämän ansiosta väreissä saattaa olla pieniä eroavaisuuksia erästä riippuen. Ellet ole varma siitä, paljonko lankaa tarvitset projektiisi, suosittelemme että lisäät vielä 1 tai 2 kerää mukaan, jotta koko projektisi sävy säilyy yhtenäisenä. Paino: Worsted / Aran

MEIDÄN VILLA-, PUUVILLA- JA BABY ALPACA -LANKAMME ON TEHTY 100% LUONNONKUIDUISTA. NIISSÄ EI SIIS OLE GRAMMAAKAAN AKRYYLIÄ. (LUE LISÄÄ TUOTTEISTAMME)

JOS ET OLE TYYTYVÄINEN OSTOKSEESI, SINULLA ON 14 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS SIITÄ HETKESTÄ, KUN PAKETTISI SAAPUI SINULLE. MAKSUN PALAUTUS KÄSITELLÄÄN HETI, KUN PALAUTETUT TUOTTEET OVAT SAAPUNEET VARASTOLLEMME. (LUE LISÄÄ)

WAK-TIIMI ON AINA VALMIINA VASTAAMAAN KAIKKIIN MAHDOLLISIIN KYSYMYKSIIN JA HUOLIIN, MITÄ SINULLA VAIN VOI OLLA. OTA SIIS YHTEYTTÄ MEIHIN ASIAKASTUEN KAUTTA.

ME OLEMME KANSAINVÄLISIÄ! VOIMME AUTTAA SINUA SEURAAVILLA KIELILLÄ: ESPANJA, ENGLANTI, RANSKA, SAKSA.

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille

Pakettisi saapuu 5-7 arkipäivän kuluttua, kun tilaat tänään.

Miten arvioisit tämän tuotteen? *