The Wave Wool Musta solmuvärjäys

Lankakerä - 100gr
  • Skein Yarn Ball Wool Wave Lack Tie Dye
  • Skein Yarn Ball Wool Wave Lack Tie Dye
  • Skein Yarn Ball Wool Wave Lack Tie Dye
  • Skein Yarn Ball Wool Wave Lack Tie Dye

Valitse väri

15 €

Turvallinen maksu

Ilmainen toimitus yli 100 €

Seuraa tilaustasi

Toimitus 5-7 päivässä

Wave Wool-villa

Poikkeuksellisen laadukkaat 100% villan kerät. Se on erittäin pehmeä ja helppo neulottava. Sen erikoiskehräyksen ansiosta samasta kerästä saa erilaisia paksuuksia. Voit neuloa uniikkeja kappaleita.


100 gr. per 100 m in joka kerässä. Paino: Worsted / Aran

Neuletiheys:
Sileä neule
10 cm = 12 silmukkaa
10 cm = 16 kerrosta

Virkkaustiheys:
Kiinteä silmukka
10 cm = 9 silmukkaa
10 cm = 10 kerrosta

Neulo 8mm tai niitä isommilla puikoilla.


Mitä voin neuloa 100gr The Wave-kerästä?

We Are Knitters-kerät ovat tavallista isompia. Voit neuloa monenlaisia projekteja, kuten myssyn, lapasparin, pienen villahupun...

Lankamme värjätään pienissä erissä. Tämän ansiosta väreissä saattaa olla pieniä eroavaisuuksia erästä riippuen. Ellet ole varma siitä, paljonko lankaa tarvitset projektiisi, suosittelemme että lisäät vielä 1 tai 2 kerää mukaan, jotta koko projektisi sävy säilyy yhtenäisenä

Yritämme parhaamme mukaan täsmällisyyteen väriemme suhteen. Emme kuitenkaan voi taata, että kuvien värit näkyvät samalla tavalla jokaisella laitteella. Otathan siis huomioon, että väreissä voi esiintyä pieniä vaihteluita laitteen näytöstä riippuen.

MEIDÄN VILLA-, PUUVILLA- JA BABY ALPACA -LANKAMME ON TEHTY 100% LUONNONKUIDUISTA. NIISSÄ EI SIIS OLE GRAMMAAKAAN AKRYYLIÄ. (LUE LISÄÄ TUOTTEISTAMME)

JOS ET OLE TYYTYVÄINEN OSTOKSEESI, SINULLA ON 14 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS SIITÄ HETKESTÄ, KUN PAKETTISI SAAPUI SINULLE. MAKSUN PALAUTUS KÄSITELLÄÄN HETI, KUN PALAUTETUT TUOTTEET OVAT SAAPUNEET VARASTOLLEMME. (LUE LISÄÄ)

WAK-TIIMI ON AINA VALMIINA VASTAAMAAN KAIKKIIN MAHDOLLISIIN KYSYMYKSIIN JA HUOLIIN, MITÄ SINULLA VAIN VOI OLLA. OTA SIIS YHTEYTTÄ MEIHIN ASIAKASTUEN KAUTTA.

ME OLEMME KANSAINVÄLISIÄ! VOIMME AUTTAA SINUA SEURAAVILLA KIELILLÄ: ESPANJA, ENGLANTI, RANSKA, SAKSA.

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille

Pakettisi saapuu 5-7 arkipäivän kuluttua, kun tilaat tänään.