Lankanäytteet

Tutustu kuituihimme!

Mikä kuitu on paras projektiisi? Mikä on täydellinen väri?
Tilaa lankanäytteet ja et voi erehtyä!

1
Valitse haluamasi kuitu

Saatavilla on näytteitä kaikista meidän kuiduistamme.

2
Tilaa lankanäytteesi.

Jokainen näytepakkaus on arvoltaan 5€, jonka voit säästää seuraavassa tilauksessasi.

3
Valitse suosikkivärisi

Valitse haluamasi väri hakemalla sen alla olevasta taulukosta.

Tee tilaus ja saat näytepakkauksen hinnan takaisin

Kun lankanäytteesi saapuvat, saat niiden mukana näytepakkauksen hinnan arvoisen alennuskoodin, jonka voit käyttää seuraavan tilauksesi yhteydessä.

The Wool-Villa

Wool-lanka on 100% luonnontuote. Sen erityinen pehmeys johtuu sen alkuperästä. Perun Andeilla lampaat elävät optimaalisissa oloissa tuottaen huippulaatuista villaa.

Neulomisen lopputuloksena on ylellinen ja pitkäikäinen vaate. Jos pidät siitä tarpeeksi hyvää huolta, voit käyttää sitä koko loppuelämäsi.

Petite Wool-Villa

Wool-lanka on 100% luonnontuote. Sen erityinen pehmeys johtuu sen alkuperästä. Perun Andeilla lampaat elävät optimaalisissa oloissa tuottaen huippulaatuista villaa.

Neulomisen lopputuloksena on ylellinen ja pitkäikäinen vaate. Jos pidät siitä tarpeeksi hyvää huolta, voit käyttää sitä koko loppuelämäsi.

Baby Alpaca-Lanka

Baby Alpaca on yksi maailman pehmeimmistä kuiduista. Tämä perulainen eläin elää maan mahtavilla rinteillä.

Baby Alpaca -lanka on tehty huippulaatuisesta kuidusta ja sen kerät ovat niin pehmoisia, ettet malta olla koskematta niitä!

Meriwool-Villa

Merino on tunnetusti yksi maailman parhaimmista ja laadukkaimmista materiaaleista sen uskomattomien ominaisuuksien, kuten keveyden ja pehmeyden ansiosta. Se tuntuu kuin toiselta iholta! Siitä huolimatta, että kyseessä on erittäin ohut materiaali, Merino pitää sinut lämpimänä. Tämä johtuu sen ainutlaatuisesta ominaisuudesta pyrkiä ylläpitämään kehon ihanteellista lämpötilaa.

Wave-Villa

Wave Wool -lanka on 100% luonnonkuitua. Sitä on käsitelty äärimmäisen hienovaraisesti ja se varastaa huomiosi heti ensinäkemällä. Sen kehräämistavasta johtuen langan paksuus vaihtelee saman kerän sisällä. Tämä luo neuleisiisi ainutlaatuisen tekstuurin.

Pima Cotton-Puuvilla

Huippulaadukas 100 % Pima cotton -lanka tulee Perusta ja on maailman paras puuvillalanka! Se on superpehmeää ja sopii täydellisesti kesän neulontaprojekteihin - tuloksena on kevyt, hengittävä ja upea vaate.

The Bling Bling Yarn

THE BLING BLING on 50 g lankakerä, joka sopii täydellisesti ammattitason neulojille. Langan uskomaton pehmeys sopii tuotteille, joiden haluat laskeutuvan kauniisti.

Se on tehty suurimmaksi osaksi Merino Superwash villasta (79%), joka on pehmeä ja erittäin hieno, mutta samalla sen uskomattomat ominaisuudet pitävät sinut lämpimänä. Mohair (18%) tunnetaan sen uskomattomasta kestävyydestä ja sen luonnollisesta kiillosta.

Lurex (3%). Tämä lanka tunnetaan sen metallinhohtoisesta ilmeestä, joka antaa uskomattoman korostuksen töillesi.

Recycled Yarn

Kierrätetty Yarn on 95% kierrätettyä puuvillaa ja 5% muita kuituja. Kierrätetty Yarn on saatavilla 100 gr lanakerissä. Kyseisen langan ideana oli antaa uusi elämä käytetyille farkuille. Kiitos kierrätysprosessin, kuidut on käsitelty ja kehrätty yhdeksi langaksi, joka antaa uskomattoman ilmeen langalle.

Tämä lanka on uskomattoman kestävää, ympäristöystävällistä, sekä täysin vegaania. Tästä valmistuu uskomattoman vaatteet ja asusteet.

Remix Yarn

We Are Knitters Remix lanka on yksi tuoreimmista uutuuksistamme. Ja mikä parasta, se on 100% orgaanista!

Tämä lanka on täydellinen sekoitus: 50% villaa ja 50% puuvillaa. Molemmat materiaalit ovat tietenkin orgaanisia ja GOTS sertifioituja. Tämä Remix lanka tulee 100gr / 3.5 oz kerissä.

Villan ja puuvillan yhdistäminen antaa Remix langalle uskomattoman efektin, jonka huomaa jo ensisilmäyksellä. Tämän lisäksi, villa yhdistettynä puuvillaan tekee langasta entistäkin kestävämmän. Tämä uskomattoman pehmeä lanka soveltuu käytettäväksi koko vuoden ympäri.