Maksutapa

MAKSUTAPA

 

Valuutta

Luotto-/pankkikortti

Alennuskoodi tai lahjakortti 

 

VALUUTTA

Kaikki maksut ja hyvitykset suoritetaan Euros (EU)

  

MAKSAMINEN LUOTTO- TAI PANKKIKORTILLA

Maksuvaiheessa löydät kohdan "Maksutavat", valitse "Luottokortti". Hyväksymme seuraavat luottokortit:

 


 

Täytä maksutietosi nettisivuillamme www.weareknitters.fi Käytämme salattua SSL turvallisuusjärjestelmää varmistamaan, että tietosi ovat turvassa ja estetty kolmansilta osapuolilta. Maksusumma jäädytetään tililtäsi, kunnes tilaus on lähetetty (summa on vähennetty tililtäsi) tai tilaus on peruttu (summa vapautetaan takaisin tilillesi).

 

Maksaminen Visa tai MasterCard kortilla

Maksaaksesi kyseisellä tavalla, valitse maksutapa vaihtoehdoista "Luottokortti". Kolme kenttää aktivoituu, joihin sinun tulee täyttää: korttinumero, viimeinen voimassaolo kuukausi, ja vahvistuskoodi (kolminumeroinen numerosarja kortin takapuolella)

Lisätietoa luotto- ja pankkikorttien turvallisuusjärjestelmiin liittyen löydät seuraavista linkeistä: Visa / Mastercard 

 

Maksaminen American Express kortilla

Järjestelmä tunnistaa, jos toimitusosoite on sama kuin American Express kortin maksuosoite (Amex osoite varmistus järjestelmä, AVS). Jos osoite ei ole sama, sinua pyydetään ilmoittamaan uusi osoite, uudella sähköpostilla. Tilaustasi ei lähetetä ennen kuin olet onnistuneesti varmistanut osoitteen.

Palautuksiin liittyvät hyvitykset maksetaan samalle kortille, kuin millä osto on suoritettu, riippumatta siitä mitä korttia ostossa on käytetty.

 

MAKSAMINEN ALENNUSKOODILLA TAI LAHJAKORTILLA

 

Maksaminen alennuskoodilla 

Maksamisen yhteydessä etsi kohta "Alennuskoodit" ja syötä alennuskoodisi, jolloin alennus yhdistetään tilaukseesi. Voit käyttää ainoastaan yhtä alennuskoodia tilausta kohti ja alennuskoodia voi käyttää ainoastaan yhden kerran. Jos alennuksen summa on suurempi, kuin tilauksen kokonaissumma, jäljelle jäänyttä summaa ei voi käyttää uudestaan.

 

Maksaminen lahjakortilla

Maksamisen yhteydessä, etsi kohta "Lahjakortti" ja syötä lahjakorttikoodi. Jos tilauksesi summa on suurempi kun lahjakortin arvo, tulee sinun seuraavaksi valita maksutapa, jolla maksat jäljellä olevan summan. Jos lahjakortin arvo on suurempi kun tilauksesi summa, voit käyttää loput lahjakortista myöhemmin. Jäljellä oleva summa on käytettävissä kunnes se on kokonaan käytetty.

Koodit tulee syöttää oikeaan kenttään, jotta ne yhdistetään tilaukseen. Alennuskoodi ei toimi, jos se syötetään Lahjakortille tarkoitettuun kenttään, ja toisinpäin.

Jos kuponkien tai koodien väärinkäyttöä esiintyy, We Are Knitters pidättää oikeudet perua ne.