Neulontapuikot 8MM Neon Pink

  • Neulontapuikot Neulonta 8mm Pink
  • Neulontapuikot Neulonta 8mm Pink
  • Neulontapuikot Neulonta 8mm Pink
Loppu varastosta
Rajoitettu erä

Haluatko antaa ripauksen lisäväriä neulomiseesi? Värikkäät WAK-puikot ovat takaisin saatavilla rajoitetun ajan. Pistä personallisuutta peliin ja tilaa pari näitä rajoitettuja värillisiä puikkoja NYT. Valittavanasi on kolme väriä: Aquamarine, Neon Pink ja Neon Yellow.

Jokainen puikko on käsityönä tehty käyttäen pyökkiä ja luonnollista lakkaa. Ergonominen suunnittelumme takaa unohtumattoman neulomiskokemuksen. Näistä kauniista ja helppokäyttöisistä puikoista tulee nopeasti suosikkejasi!

8 mm puikkoja suositellaan käytettäväksi Pima cotton-, Baby Alpaca- ja Merinolangoille.

8 mm halkaisija
33 cm käytettävää pituutta
Luonnollinen lakka

MEIDÄN VILLA-, PUUVILLA- JA BABY ALPACA -LANKAMME ON TEHTY 100% LUONNONKUIDUISTA. NIISSÄ EI SIIS OLE GRAMMAAKAAN AKRYYLIÄ. (LUE LISÄÄ TUOTTEISTAMME)

JOS ET OLE TYYTYVÄINEN OSTOKSEESI, SINULLA ON 14 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS SIITÄ HETKESTÄ, KUN PAKETTISI SAAPUI SINULLE. MAKSUN PALAUTUS KÄSITELLÄÄN HETI, KUN PALAUTETUT TUOTTEET OVAT SAAPUNEET VARASTOLLEMME. (LUE LISÄÄ)

WAK-TIIMI ON AINA VALMIINA VASTAAMAAN KAIKKIIN MAHDOLLISIIN KYSYMYKSIIN JA HUOLIIN, MITÄ SINULLA VAIN VOI OLLA. OTA SIIS YHTEYTTÄ MEIHIN ASIAKASTUEN KAUTTA.

ME OLEMME KANSAINVÄLISIÄ! VOIMME AUTTAA SINUA SEURAAVILLA KIELILLÄ: ESPANJA, ENGLANTI, RANSKA, SAKSA.

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille

Pakettisi saapuu 5-7 arkipäivän kuluttua, kun tilaat tänään.