WAK-Lankojen hyödyt

100% Luonnonvillaa

WAK-villa on 100% lampaanvillaa ilman yhtään akryylia. Teemme kaikki valinnat luonnonmukaisesti ja olemme omistautuneet tekemään maailmasta vihreämmän paikan.

100% PERULAISTA VILLAA

Villamme tulee Etelä-Amerikasta, korkealta Andien vuoristosta. Villa saadaan sekarotuisista lampaista (Corriedale ja Merino), jotka kasvatetaan yli 2000 metrin korkeudella merenpinnasta.

ONNELLINEN LAMMAS

Lampaamme elävät ihanteellisissa ja luonnonmukaisissa olosuhteissa Perun Andeilla. Tämä vaikuttaa suoraan villan laatuun

TRENDIVÄREISSÄ

Käytämme joka sesongin trendivärejä villoissamme, kuitenkaan unohtamatta elegantteja värejä, kuten mustaa, harmaata tai beigeä.

SEN TUNTUMA, VÄRI JA PAKSUUS TEKEVÄT SIITÄ HARVINAISEN, KORKEALAATUISEN LANGAN. NEULOMINEN LANGOILLAMME TUO USKOMATTOMAN PALJON PERSOONALLISUUTTA VAATTEESEEN. LUOT UUSIA TRENDEJÄ, MINNE IKINÄ MENETKIN.

TUNNE LANGAN VALMISTUKSEN VAIHEET

1.- LAMPAAN KERINTÄ

Talven jälkeen lampaat eivät enää tarvitse villaa luonnollisena suojana. Kevään tullessa lampaat keritään, ja lampaat valmistautuvat kesähelteisiin viileämmissä asuissa.

2.- VILLAN PESEMINEN

Nyt villa voidaan pestä kuumassa vedessä, jotta liasta ja epäpuhtauksista päästään eroon.

3.- KARSTAUS

Villaa poimitaan ja vedetään hellästi, jonka jälkeen villa karstataan ja kammataan. Tämän jälkeen villa on valmis seuraavaan vaiheeseen.

4. KEHRÄÄMINEN

Villakuituja sekoitetaan ja kierretään, jotta langalle saadaan haluttu paksuus. Tähän vaiheeseen käytetään yleensä rukkia tai värttinää.

5.- VÄRJÄYS

Väriaine kaadetaan kiehuvan veden joukkoon, jonka jälkeen villa lisätään veteen ja jätetään sinne kunnes se on imenyt väriä itseensä. Villamme on yleensä muita valkoisempaa, joten sitä on mahdollista värjätä suureen värikirjoon.

6.- KIERTÄMINEN

Villa kierretään vielä kerran viimeistelyn vuoksi. Ja siinä se on! Nyt meillä on valitsemamme värinen lankakerä. Tämä on prosessi, jota käytämme 100-prosenttisissa villalangoissamme We Are Knittersillä.

VILLOJEMME OMINAISUUDET

THE WOOL

Täydellinen paksuus

 • Paksut lankamme ovat juuri sopivia aloittelijoille.
 • Tämä yksisäikeinen lanka on erittäin paksua.
 • Lankakerät ovat tavallista suurempia, jopa 200 grammaa ja 80 metriä per kerä. Suosittelemme, että käytät tämän langan kanssa 15mm tai sitä suurempia puikkoja.

PETITE WOOL

Helppo ja kevyt.

 • Paljon ohuempi kuin nimikkolankamme.
 • Tämä yksisäikeinen lanka on hyvin pehmeä ja helppo neuloa.
 • Jokainen lankakerä on 100 grammaa ja 140 metriä. Suosittelemme, että käytät 8 mm tai sitä suurempia puikkoja lankaa neuloessa.

MERIWOOL

Superwash

 • Merinovilla on yksi parhaista saatavilla olevista villoista. Tämä lämmin ja joustava lanka tunnetaan sen mielettömästä keveydestä ja pehmeydestä.
 • Se on lisäksi helposti pestävää. Voit pestä merinovilla-vaatteet pesukoneen hienopesuohjelmalla.
 • Jokainen kerä painaa 100 gr ja lankaa on 136 metriä. Suosittelemme, että käytät 5 mm puikkoja neuloessa tätä lankaa.

BABY ALPACA

Erityisen pehmeä

 • Baby Alpaca on yksi hienoimmista saatavilla olevista langoista, sen uskomattoman laadun vuoksi.
 • Se on yksi markkinoiden hienoimmista ja pehmeimmistä langoista. Et halua päästää lankaa käsistäsi.
 • Jokainen kerä painaa 50 gr ja lankaa on 112 metriä. Suosittelemme, että käytät 5 mm puikkoja neuloessa tätä lankaa.

THE MERIPACA

Täydellinen yhdistelmä

 • Meripaca on sekoitus kahta upeaa materiaalia, merinovillaa ja baby alpakkaa. Tämä tekee materiaalista ihanteellisen pehmeän, laadukkaan ja kestävän.
 • Se on sekoite 80% merinovillaa ja 20% baby alpakan villaa, jota voi pestä pesukoneen hienopesuohjelmalla käyttäen neutraalia pesuainetta. Muistathan kuivattaa villatuotteet vaakatasossa.
 • Suosittelemme käyttämään tämän langan neulomiseen 5mm puikkoja. Yhdessä kerässä on 100 grammaa ja 140 metriä lankaa.