Shopping Conditions

1. PALVELU 

We Are Knittersillä tärkein prioriteettimme on asiakastyytyväisyys ja haluamme saavuttaa sen erinomaisella palvelulla. Niinpä me varmistamme, että tuotteidemme laatu ja toimitusehtomme vastaavat sitä, mitä alempana todetaan. Tuotteidemme koko ja paino on merkitty verkkosivuillamme.

Tuki

Jos tarvitset apua verkko-ostoksesi tai minkä tahansa tuotetta koskevan asian kanssa, me autamme mielellämme. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Asiakastuki.

Tietosuoja

Kaikkia We Are Knittersin asiakkaiden antamia tietoja käsitellään äärimmäisen luottamuksellisesti. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, paitsi jos se on tarpeellista tilauksen toimittamisen kannalta (esimerkiksi tilauksen toimittavalle lähettipalvelulle).

PayPal käsittelee suoraan maksutiedot. Olemme valinneet tämän palveluntuottajan sähköisen maksamisen palveluksemme, koska se on kaikkein nopein ja turvallisin tapa maksaa verkko-ostoksia. WE ARE KNITTERS ei siis koskaan näe asiakkaiden luottokorttitietoja, vaan saa PayPalilta ainoastaan tiedon maksun saamisesta ja tilauksesta. Voit saada lisätietoawww.paypal.com taihttps://www.adyen.com/, tai ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Saadaksesi lisätietoa, klikkaa seuraavaa linkkiä: We Are Knitters tietosuojakäytäntö.

  

2. TILAUKSET

Hinnat

Tuotteiden hinnat ovat niin kuin ne on verkkosivuillamme todettu, paitsi jos jokin on mennyt pieleen.

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n, mutta eivät postituskuluja, jotka vaihtelevat tilauksen koon ja kohdemaan mukaan.

Kaikissa tuotteidemme yhteydessä olevissa hinnoissa on sisällytettynä ALV.

Uutiskirjeen tilauksesta saamasi 10 € alennuskoodi käy vain yli 35 € ostoon.

Alennuskuponkeja ei voi yhdistää toisiin kuponkeihin, eikä niitä voi käyttää koko sivuston laajuisten tarjousten aikana. Sivuston laajuisten alennusten tai tarjousten aikana kupongin sijasta tilaukseesi käytetään voimassa olevaa tarjousta.

Alennukset

Me emme tarjoa hinnanoikaisua tilauksiin, jotka on tehty alennusmyyntiä ennen tai sen jälkeen.

Tilausvahvistus

Kun asiakas on maksanut tilauksen, lähetetään siitä tilausvahvistus sähköpostitse. Maksu veloitetaan, kun tilaus on lähetetty.

Tilausten toimitusaika on normaalisti 2-3 työpäivää.

Tuotteilla on 2 vuoden takuu.

 

3. MAKSU

Maksutapa

Voit maksaa tilauksesi pankki- tai luottokortilla tai PayPalin kautta. Kaikki tilaukset lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä. Maksu veloitetaan, kun tilaus on lähetetty.

Maksutavasta riippumatta maksu suoritetaan PayPalin kautta. PayPal on maailman johtava verkkomaksuja välittävä palvelu, joten se on kaikista nopein ja luotettavin tapa maksaa verkkomaksuja. Kun asiakas on valinnut haluamansa tuotteet ja siirtyy kassan kautta maksamaan, hänet ohjataan automaattisesti PayPalin sivulle.

TÄRKEÄÄ: TILAUKSEEN EI TARVITA PAYPAL-TILIÄ, ASIAKAS VOI MAKSAA LUOTTOKORTILLA (VISA, MASTERCARD tai AMERICAN EXPRESS).

Tietosuoja ja turvallisuus

PayPal ja Servired ovat luotettavimpia ja turvallisimpia palveluita nopeiden verkkomaksujen tekemiseen. WE ARE KNITTERS ei koskaan näe asiakkaiden luottokorttitietoja, vaan saa PayPalilta ainoastaan tiedon suoritetusta maksusta ja tilauksesta. Lisätietoa osoitteestawww.paypal.com taihttps://www.adyen.com/. Voit myös ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Lisäksi meillä on Verisignin SSL-sertifikaatit, jotka suojaavat verkkoasiakkaiden tilausten tiedot.

 

4. LANKOJEN VÄRIT

Langan todellinen väri voi erota tietokoneella nähdystä väristä johtuen kuvien käsittelystä ja tietokonemonitoreiden eroavista resoluutioista.

 

5. YRITYS

Kysymyksiä, ehdotuksia tai valituksia voi lähettää asiakastukemme kautta.

Onko sinulla kerrottavaa virheestä tai jostain, missä emme ole onnistuneet? Kirjoita meille ombudsman [at] weareknitters.com ja me käsittelemme asian äärimmäisellä luottamuksella ja prioriteetillä.

 

WE ARE KNITTERS S.L

B86080595

 

C/ Serrano 110, 5º

28006, Madrid

 

Puhelin: +34914268378