15 €

Turvallinen maksu

Ilmainen toimitus yli 100 €

Seuraa tilaustasi

Toimitus 5-7 päivässä

Jokaisen neulojan unelmakassi on nyt täällä! Se on täydellinen niin keskeneräisten käsitöidesi säilyttämiseen kuin viikonloppukävelyillekin. Lisäksi se on mahtava tapa julistaa koko maailmalle rakkautesi ja ylpeytesi neulomiseen. Tilava, kestävä ja valmis kaikenlaisiin seikkailuihin: aurinkoiseen rantapäivään tai raittiiseen kävelyyn metsässä. Kaikki lankasi, puikkosi ja muut (vesipullo ja aurinkorasva!) kulkevat helposti mukanasi, kun istahdat vihreälle nurmelle neulomaan. Mikä nautinto! Mikä kangaskassi!

MEIDÄN VILLA-, PUUVILLA- JA BABY ALPACA -LANKAMME ON TEHTY 100% LUONNONKUIDUISTA. NIISSÄ EI SIIS OLE GRAMMAAKAAN AKRYYLIÄ. (LUE LISÄÄ TUOTTEISTAMME)

JOS ET OLE TYYTYVÄINEN OSTOKSEESI, SINULLA ON 14 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS SIITÄ HETKESTÄ, KUN PAKETTISI SAAPUI SINULLE. MAKSUN PALAUTUS KÄSITELLÄÄN HETI, KUN PALAUTETUT TUOTTEET OVAT SAAPUNEET VARASTOLLEMME. (LUE LISÄÄ)

WAK-TIIMI ON AINA VALMIINA VASTAAMAAN KAIKKIIN MAHDOLLISIIN KYSYMYKSIIN JA HUOLIIN, MITÄ SINULLA VAIN VOI OLLA. OTA SIIS YHTEYTTÄ MEIHIN ASIAKASTUEN KAUTTA.

ME OLEMME KANSAINVÄLISIÄ! VOIMME AUTTAA SINUA SEURAAVILLA KIELILLÄ: ESPANJA, ENGLANTI, RANSKA, SAKSA.

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille

Pakettisi saapuu 5-7 arkipäivän kuluttua, kun tilaat tänään.

Miten arvioisit tämän tuotteen? *