WAK Box Kesälehti

Loppu varastosta

Turvallinen maksu

Ilmainen toimitus yli 100 €

Seuraa tilaustasi

Toimitus 5-7 päivässä

The WAK Box is the first exclusive box of We Are Knitters. It is perfect to start knitting and crocheting and includes two patterns to choose from and all the accessories that will allow you to make them: two patterns, circular needles, crochet, sewing needle ... And more! A pretty exclusive We Are Knitters pouch, where you can store your gear.

To order your WAK Box you just have to choose: 1 pattern (from the 2 to choose) for crochet, 1 pattern (among the 3 to choose) for knitting and the colors that you prefer for your cotton skeins.

La WAK Box include :
- 3 skeins of Pima Cotton (100gr) Color A for the crochet pattern
- 2 skeins of Pima Cotton (100gr) Color B for the knitting pattern
- 5mm crochet
- 5mm circular needles
- 2 patrons (1 for crocheting and 1 for knitting)
- 1 exclusive pouch
- 2 sweing needles
- 2 WAK textile tags

MEIDÄN VILLA-, PUUVILLA- JA BABY ALPACA -LANKAMME ON TEHTY 100% LUONNONKUIDUISTA. NIISSÄ EI SIIS OLE GRAMMAAKAAN AKRYYLIÄ. (LUE LISÄÄ TUOTTEISTAMME)

JOS ET OLE TYYTYVÄINEN OSTOKSEESI, SINULLA ON 14 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS SIITÄ HETKESTÄ, KUN PAKETTISI SAAPUI SINULLE. MAKSUN PALAUTUS KÄSITELLÄÄN HETI, KUN PALAUTETUT TUOTTEET OVAT SAAPUNEET VARASTOLLEMME. (LUE LISÄÄ)

WAK-TIIMI ON AINA VALMIINA VASTAAMAAN KAIKKIIN MAHDOLLISIIN KYSYMYKSIIN JA HUOLIIN, MITÄ SINULLA VAIN VOI OLLA. OTA SIIS YHTEYTTÄ MEIHIN ASIAKASTUEN KAUTTA.

ME OLEMME KANSAINVÄLISIÄ! VOIMME AUTTAA SINUA SEURAAVILLA KIELILLÄ: ESPANJA, ENGLANTI, RANSKA, SAKSA.

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille

Pakettisi saapuu 5-7 arkipäivän kuluttua, kun tilaat tänään.